Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2010 10:05 - Десетте основни правила на закупуването на Злато и Сребро
Автор: integritylife Категория: Бизнес   
Прочетен: 9698 Коментари: 9 Гласове:
4

Последна промяна: 05.03.2011 00:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Или
Десетте Божии Заповеди на Инвестирането в Злато и Сребро”, което заглавие е по-близко до това на автора им – Франклин Сандърс, световно известен експерт в инвестирането на ценни метали и функционирането на финансовата система.

А тези правила са:   І. Винаги извършвайте реална доставка на физическо Злато и Сребро.   ІІ. Старайте се да купувате на цени без комисион, ако това е възможно.   ІІІ. Купувайте бульонното Злато и Сребро (кюлчета и монети) за инвестиция и бизнес, докато нумизматичното – за удоволствие и хоби (освен ако не сте професионален нумизмат).   ІV. Започнете първо със закупуването на Сребро, а след това - със Злато.   V. Стартирайте с по-малки, а след това с по-големи количества.   image    VІ. Никога не купувайте редки монети, които не познавате, особено екзотични или модерни такива.   VІІ. Бъдете сигурни, че познавате добре вашия дилър.   VІІІ. Правителството може да присвои само това, което може да открие.   ІХ. Никога не разменяйте бульонни монети за златни (сребърни) отломки (парчета) на същата цена.   Х. Никога не нарушавайте закона.   Ще завърша с още една ценна мисъл, казана от Франклин Сандърс:   „Действащата в момента парична система създава абстрактни пари (въображаеми, нереални, измислени), посредством (печатането им, а дори и без да ги печата вече) отдаването им срещу лихва на банките (а чрез тях, на крайните клиенти). По този начин, рано или късно, създаващите тези измислени пари поробват всички чрез дългове, а оттам – изземват реалната собственост на хората. Налице е поглъщане на реалното и истинското от абстрактното и фалшивото. Единственото решение срещу това е: Не задържайте създадените от системата нереални пари (Трансферирайте ги в реални пари – Злато и Сребро).” ~ Франклин Сандърс.
Препоръчван източник: уебсайтът на Франклин Сандърс http://the-moneychanger.com   Надявам се тази информация да бъде полезна на много хора, особено на тези, които решават да защитят доходите си (или поне на част от тях) срещу галопиращата инфлация (обезценяване) на всички „книжни” пари и непрекъснатото покачване на цените на стоките от първа необходимост.   А най-сигурната защита е спестяването и инвестирането в ценни метали – Злато и Сребро, чиято стойност с времето се запазва. За една такава възможност можете да научите ТУК:

image

Други полезни публикации по темата:


Защо Среброто е все още изключително евтино?

11 основни аргумента "ЗА" инвестирането в Сребро

Инвестирането в Сребро - минало, настояще и бъдеще

Защо инвестирането в Сребро днес е много изгодно?

Реални пари: Спестявания в "Бели пари за черни дни"  

Ако търсите добро инвестиционно решение, готов съм да съдействам с практично.

   

(c) 2010 Integrity Life – София.



Тагове:   криза,   депресия,   рецесия,


Гласувай:
4



1. integritylife - Какъв е смисълът на съвременната монетарна система!
27.10.2010 10:17
Създателите й имат една основна цел: Чрез пълна финансова зависимост и контрол на всеки човек и нация да установяват нов световен диктаториален ред. Единственият възможен и разумен изход от тази зависимост е посредством трасферирането на налични доходи в ценни метали - физическо Злато и Сребро, които са единствените истинските пари с постоянна стойност.
цитирай
2. highvoltage - Що касае златото съм съгласна на ...
27.10.2010 11:22
Що касае златото съм съгласна на 100% процента, като се оказа, че дори това което не е инвестиционно, а с примеси за бижута също е много добра инвестиция. Точно днес за злато закупено преди няколко години на цени м/у 24 – 28 лв за 14- или 18-каратово злато може без да търсиш купувач да го продадеш за 30/31 лв. гр. в заложна къща, но ако е с добра изработка преди празниците със директен купувач продаваш на 50 лв./ гр.
А закупените преди 7-8 г. от заложни къщи злата /тогава беше 17 лв./гр./ сега реализират 30 лв. печалба на гр.
Всъщност правилно прави впечатление, че печалбата е малко повече отколкото лихва в банката за същата сума, НО е 100% гарантирана и ликвидна във всяка една минута когато ти трябват пари.
Отношението ми към този посредствен метал среброто е посредствено и не го одобрявам. За да вземеш добра цена ти трябва точния купувач, на който му трябва точно сребро, въобще.......
цитирай
3. integritylife - highvoltage - Що касае златото съм съгласна на ...
27.10.2010 11:36
Привет HighVoltage!

Благодаря за споделеното - интересни практични наблюдения, които съм сигурен, че бихте могли да ги обогатите, ако решите и посетите следния специален семинар по темата:

Кога: 29.10.2010 / 18:30 - 20:30
Къде: София, Зала 1 на ул. Веслец №26.

Заповядайте, елате с Ваши близки и познати и съм уверен, че ще останете доволни от това, което ще научите.

Успешен ден!
Огнян. :-)

PS: А по повод Среброто - в момента то е излючително подценено и озгодно като цена. Тепърва ще стане ясно колко ценно е то. Затова инвестирането в него е повече от стратегическо. Ако имате интерес, обадете ми се за повече подробности.
цитирай
4. highvoltage - Благодаря много за поканата с уд...
27.10.2010 12:27
Благодаря много за поканата с удоволствие бих дошла, ако бях в София, но уви. Значи предричате, че среброто ще разгърне своя потенциал в бъдеще :-) то е с гарантирано приложение в техниката, /а сигурно не само там/чието производство явно ще се увеличава. Но аз имах предвид като инвестиция за обикновения човек, че може би не е най - удачна, заради съотношението стойност - количество.
Успех на семинара и на Вас
цитирай
5. integritylife - highvoltage - Благодаря много за поканата
27.10.2010 13:47
И аз благодаря!
Дколкото разбирам, не сте от София, но мога да Ви информирам, когато имаме посещение във Варна.
Добре е, ако е удобно за Вас, да ми изпратите Ваш имейл адрес на моя - ognyanchipev@gmail.com, за да мога да Ви изпращам допълнителна информация.
Още веднъж, благодаря за интереса и за времето!
Успех и радост в това, което правите!
Огнян. :-)
PS: По тази тема, мисля, че ще Ви бъде полезно да прегледате и предишните няколко постнинга в блога ми. Според реномирани източници, очергава се Среброто първо, преди Златото, освен всички останали свои приложения, да се възстанови като масово парично средство...
цитирай
6. integritylife - От идея към действие!
07.12.2010 15:41
"Трябва да се научим на дисциплината да предприемаме незабавно действие, когато дойде добра идея.? ~ Джим Рон
цитирай
7. анонимен - Здравейте!
01.06.2012 18:08
Може малко да съм позакъснял , но сега ми е дошло времето:).Проявявам интерес към тази публикация,но не съм вещ в тези въпроси.От къде бих могъл да получа малко повече информация за инвестицията в сребро или злато,г-н Чипев.
Благодаря предварително.

Станислав Стойчев,гр.Габрово
цитирай
8. integritylife - до Станислав Стойчев,гр.Габрово
02.06.2012 15:09
Привет, Станислав!
Няма такова нещо "закъснях" в тази работа - ивнестирането в благородни метали. Винаги най-подходящото време е СЕГА. Въпросът е Къде и Как, като съм готов да предам моя допълнителна и практична опитност, стига да осъществим директен контакт - ето на тези мои контактни данни, според твоите предпочитания:
Email: ognyanchipev@gmail.com
Skype: ognyan.chipev
цитирай
9. goldenprosperity - Здравейте!
21.01.2013 23:50
Поздравявам Ви за изключително полезната статия и Ви благодаря. Развивам бизнес свързан с благородни метали злато и сребро и инвестиция в съответните метали. Вярвам, че можем да си бъдем полезни това е имейлът ми shop@westgold.biz, това е телефонът ми 0882 21 76 46. С Уважение, М. Илиев
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: integritylife
Категория: Бизнес
Прочетен: 1144783
Постинги: 160
Коментари: 439
Гласове: 591
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930