Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2011 14:28 - Птицата във вашите ръце!
Автор: integritylife Категория: Бизнес   
Прочетен: 4081 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 18.02.2011 01:26


image

Мечтата във вашето сърце!


Човекът и гълъбът си приличат по нещо много важно. И хората и гълъбите притежават невероятната способност за намиране на път и решение за постигане на всяка конкретна предварително поставена цел.

Човек без цели в живота е като превозно средство, което се движи в мъгла с изключени светлини. Успехът е вследствие поставени и постигнати цели. Целите трябва да са конкретни, ясни, реалистични и измерими. Също така, те могат да са краткосрочни, средносрочни и дългосрочни.

Дългосрочна цел или по-скоро мечта е, например, финансовата независимост, като за постигането й човек следва да предприеме конкретни стъпки като, например, допълнително обучение в дадена сфера, в която има талант и желание да се реализира, стартиране на собствен бизнес, инвестиране в определени активи. Добре е да се започне с един актив и с по-малък риск, след което да се разшири и диверсифицира портфолиото.

Ще дам, съвсем накратко, някои прости и работещи примери от моя опит. Според мен, в момента един от най-достъпните и лесни начини за стартиране на собствен бизнес е в индустрията Директни продажби или Мрежов маркетинг. Предимствата са много, с част от които бихте могли да се запознаете ЕТО ТУК.

Като една добра възможност за инвестиране с минимален риск, висок потенциал и много добра ликвидност, може да се посочи пазарът на благородни метали и по-специално в Сребро, поради широкото му приложение, постоянно намаляване на наличностите и все още ниската му цена. Не случайно, само за последната година, цената на Среброто се покачи с над 80%, а пред следващите 3-4, дори 10 години, се очакват още по-драстични увеличения. По въпроса за инвестиране в ценни метали бихте могли да намерите още информация в редица от публикациите ми, чиито заглавия се изброени ЕТО ТУК в моя уебсайт.

И така, желанието ми с този кратък постинг бе да ви предизвикам да се замислите и прецените ситуацията, в която се намирате, да направи инвентаризацията на ценните ресурси, които имате вътре във вас и около вас, да разпознаете по-скоро възможностите, а не проблемите, и най-важното -  да вземете решение да направите първата крачка. Тази първа крачка винаги е най-трудната, но без нея не би имало някакво продължение. Освен това, тя няма как да се прескочи…

За повече по тази тема – като идеи и конкретни решения, бихте могли посетите уеб-сайта ми. Прегледайте заглавията на електронните книги и статии, вижте предлаганите обучения, както и посочените бизнес предложения. По всяко от тях, с удоволствие бих ви съдействал с допълнителна информация и с практичния опит, който вече имам.

image


(c) 2011 Integrity Life – София.

 





Гласувай:
2



1. integritylife - В началото е сърцето, но само началото не е достатъчно...
12.02.2011 14:30
За да започнеш, продължиш и завършиш успешно пътешествието на своя живот, то ти трябват и всички останали ресурси - собствени и достъпните наоколо. Мъдрост, отговорност и зрялост освобождово пжтенциала и снабдява необходимите ресурси.
цитирай
2. анонимен - Пътят към богатството - просто един процес
12.02.2011 23:07
Костадин Костадинов: Това, което повечето хора не осъзнават е, че не само късметлиите и родените в богати семейства могат да постигнат финансово благоденствие. Всеки от нас може да го постигне. Забогатяването е един процес, една последователност от определени стъпки и дейности, нищо повече. Но най-важната съставка от този процес е времето. То е нашият най-важен актив. Жалко, че повечето хора го пилеят и не го използват пълноценно.
цитирай
3. integritylife - 2. анонимен - Пътят към богатството - просто един процес
12.02.2011 23:54
Точно така, Константин! Някои казват, че "времето е пари", а аз бих казал, че "времето е повече от пари", понеже пари се изкарват, но пропиляното време с нищо не можеш да го върнеш. Но ако използваме времето си правилно, то и пари бихме имали и свободно врмеме да ги харчиме... :-)
Между другото, финансовата свобода не се измерва в количество пари, а в количество свободно време, което можеш да си позволиш, без това да се отразява на финансовия ти просперитет.
цитирай
4. анонимен - Да постигнеш целта си
13.02.2011 01:12
Напълно вярно! Кратко,точно и изчерпателно казано! Наистина мрежовият маркетинг дава прекрасната възможност на обикновения човек да стигне до необикновени резултати. И да осъществи желаната от всеки мечта за финансова независимост! Започва с една мисъл,едно желание...И решението да започнеш. Най-добрата и защитена инвестиция,с минимален риск,е тази в ценните метали - истинските пари! Достатъчно е да се погледне година на зад във времето и всеки може лично да се убеди!
Георги Бузев
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: integritylife
Категория: Бизнес
Прочетен: 1139357
Постинги: 160
Коментари: 439
Гласове: 591
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031