Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2012 19:18 - Защо реших да се занимавам професионално с този бизнес и да се забавлявам в същото време?...
Автор: integritylife Категория: Бизнес   
Прочетен: 3993 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 06.01.2013 00:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Бележка: Тази публикация се явява адаптиран превод на статията под заглавие Why I Love Network Marketing от Ранди Гейдж – световно известен експерт и автор на множество книги и обучения, един от най-успешните в индустрията Мрежов маркетинг.

Защо обичам професията Мрежов маркетинг? Нека представя нещата, вземайки предвид следното.

Преди всичко, Мрежовият маркетинг ме предизвика и ми помогна да стана това, което съм в момента. Преди нямах никаква престава какво е персонално развитие и изграждане, докато не се докоснах професионално до тази бизнес възможност.

Наистина, навлязох в този бизнес за пари и бонус коли, тъй като ми беше писнало да бъда постоянно разорен и беден. Но в търсенето на материалните облаги аз открих нещо много повече, а именно:

 

Истинското шастие не е в това, което получаваш, а в това, което даваш…

 

Почти по същото време бях започнал да се интересувам от принципите на живот в преуспяване. И това, което открих бе, че на практика Мрежовият маркетинг, като професия и бизнес, се доближава най-много до тези принципи, тъй като възнагражденията са вследствие предоставянето на високо качество и реална стойност, подобряващи живота на други хора.

В Мрежовия маркетинг всеки получава толкова, колкото заслужава. За някой този факт може да е плашещ, за други освобождаващ, но това е самата справедлива истина. Лично за мен тази бизнес възможност беше нещото, което съм търсел цял живот.

Вероятно повечето от вас са запознати с моята история: като тийнейджър бях в затвора, бях зависим от алкохол и наркотици, бях изключван от училище, правел съм множество грешни избори. Нямах никакви пари, контакти или образование.

 

Никога, обаче, не спирах да мечтая…

 

Ако сте занимавате професионално с Мрежови бизнес, ако имате мечти и ако сте решени да работите здраво, нищо не би могло да ви попречи да успеете, освен вие самите.

И какво се случи с мен, постигайки голям успех в тази индустрия?

Наистина получих като бонуси десетина луксозни автомобила, направих десетки милиони долари, пътувах по целия свят. И нещо повече, създадох си множество приятелства, оформих своя вътрешен кръг с едни от най-успелите и влиятелни хора по света. Сутрин се събуждам, когато се наспивам, нямам шеф, нямам будилник, не страдам от транспортния трафик.

Ако реша, всеки ден мога да се обаждам по чехли от спалнята си до моя офис, освен ако не съм в Сидней, с гледка към Хайд Парк и Операта. Създадох система за пасивни доходи, която оперира в над 60 страни в света, генерирайки сериозни парични потоци.

Всичко това е страхотно, но все още не съм ви казал най-вълнуващата част от този мой бизнес успех.

 

Възможността да помагам на другите да растат!

 

Понеже най-голямата награда, която можете да получите е, когато помогнете на хората, които сте ги въвели в този бизнес и когато видите тяхното израстване и успех.

Изключително вълнуващо е да видите как вашите бизнес партньори правят своята първа презентация и как спонсорират своя първи член на екипа си. Докосващо е да видите, как с обучение и постоянство те постигат реални резултати, развивайки умения, които предават на другите.

По-късно, за тях идват и другите ценни умения – способност на контролират на егото и емоциите си при възникване на негативни преживявания и опозиция. След това, може да сте свидетели и на нещо още по-вълнуващо. Превръщането им в лидери. И то не поради това, че имат последователи, а подари призива си да бъдат лидери и да обучават и другите да прохождат и да се развиват в лидерство.

И един ден вие се събуждате осъзнавайки, че за тях вие не сте незаменими и че те вече са поели нещата в свои ръце. Тогава остава единствено най-ценното – истинското приятелство. И тогава вие сте освободени да откриете нови хора, за които професията Мрежов маркетинг е отговора и решението за техния живот. Един процес, който никога не спира…

Ето поради това обичам Мрежовия маркетинг!

Надявам се това да е и вашето отношение и да погледнете като мен сериозно на тази бизнес възможност, прекрасна за вашето професионално, освен персонално развитие. И очакването ми е заедно да запретнем ръкави и да работим за издигането на правилните стандарти, правейки ги достояние на все повече хора по цял свят.

За разлика от класическия бизнес модел в корпоративния свят, характерен със своята деградираща взаимно изяждаща се конкуренция, професията Мрежов маркетинг естествено насърчава хората да развиват заложбите и талантите си, на които вие да бъдете техен лидер и партньор.

В този бизнес хората успяват професионално, развивайки се духовно, интелектуално, емоционално и финансово, докато помагат на други хора за постигането на аналогична позитивна промяна.


Фундаментална истина за професията Мрежов маркетинг е, че преди всичко това е един обучаващ бизнес.

 

Обучавате се от тези преди вас, за да обучавате тези след вас!

 

Поемайки предизвикателствата на това пътешествие, вие привличате други хора, на които споделяте видението и мечтите си, и ги водите чрез вашия жив пример. И докато ги водите като лидер, някои от тях израстват като лидери, продължавайки да правят същото, на което сте ги обучили.

А за вас остава удовлетворението, че сте помогнали за това светът около нас да стане по-добро място за живеене.

Да се изгради голяма и растяща мрежова бизнес организация не е лесна задача, но не е сложна.

Ако сте с отворено съзнание, ако сте обучаеми и ако не се предавате още при първото предизвикателство, то вие можете да постигнете значителен и траен успех в тази бизнес индустрия.

Обградете се с правилните хора и източници, за да преодолявате предизвикателствата и опозицията, които непременно ще се изправят на пътя ви.

Това, коя е вашата конкретна компания, не е от най-голямо значение. Важното е да е някоя от реномираните и да ви харесват продуктите и системата на възнаграждение.

По-важно е, обаче, да се посветите професионално и за достатъчно дълго време, а не просто да опитате. Понеже, когато дойде приливът на успеха и още по-бурното развитие на тази професия, тогава вълната ще издигне всички кораби. В случая е важно вие да бъдете в един от тях.


И отново ще повтаря, че същественото в случая не е да имате „перфектните” компания, продукти и компенсационен план, каквито на практика няма. Имайки, обаче, едни от легитимните такива, най-ценното е това, в което вие ще се превърнете. Понеже в края на деня, това, което наистина има стойност за вас е това, в което сте се превърнали в този процес.
 

Вие сте най-ценния продукт!

 

Бъдете в ученик на тази професия и на живота. Обучавайте се, растете и споделяйте щедро, уверени че сте там, където искате и че правите това, което желаете. С такава мотивация и фокус привличате успехът, който ви принадлежи.

Ето поради това обичам професията Мрежов маркетинг! А вие?

С пожелание за успех и до следващия път!

 

PS: За още материали по темата бихте могли да посетите уеб-сайта ми, а също да контактувате директно с мен.


(c) 2012 Integrity Life – София.





Гласувай:
4



1. integritylife - Въртележката-от-9AM-до-5PM, 5-6 дни в седмицата...
20.02.2012 08:32
Стартирането на собствен бизнес в индустрията Мрежов маркетинг е един реален и достоен начин за излизане от тази "въртележка-от-9-до-5", стига човек да го търси, да желае да се случи в живота му, както и да направи необходимото усилие за неговото реализиране - с много труд, посвещение и постоянство...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: integritylife
Категория: Бизнес
Прочетен: 1139467
Постинги: 160
Коментари: 439
Гласове: 591
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031