Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2013 14:19 - 4 фактора за успех в Бизнеса на XXI век!
Автор: integritylife Категория: Бизнес   
Прочетен: 6753 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 03.10.2015 00:08


Има една сфера в глобалния бизнес свят, която дори във време на криза се развива възходящо. Това е Мрежовият маркетинг. За него известният автор на бестселъри от поредицата „Богат татко” – Робърт Кийосаки, в една от последните си книги с едноимено заглавие я нарича „Бизнесът на XXI век”. (Не пропускайте да видите краткото видео по-долу)

image

Желанието ми с тази публикация е да мога да споделя с вас, без да убеждавам никого, защо симпатизирам и подкрепям това, което милиони хора по цял свят правят днес, а именно развиват собствен бизнес актив в сферата на Мрежовия маркетинг. Като се надявам това да помогне на някои.

Ще се постарая да бъда максимално кратък и директен:

1. Благонадеждната КОМПАНИЯ
За да вземете решение да стартирате дългосрочно бизнес партньорство, компанията трябва да е с доказани постижения, които ясно да я квалифицират като надежден партньор, на който да можете да й се доверите.

2. Успешното ЛИДЕРСТВО
Всичко в живота – и възходите и паденията, зависи от лидерството. Затова е важно лидерството в компанията да е успешно. Също така, съществено е да можете лесно да разпознаете и да видите лидери, успели вече преди вас в същото това бизнес начинание, от които да можете да се учите и да следвате.

3. Високо качествените ПРОДУКТИ / УСЛУГИ
Качеството им трябва да е безупречно. Те трябва да ви харесват, да подобряват и да улесняват живота ви, и да желаете да ги използвате дългосрочно. Също така, с тях да можете да сте полезни и на много други хора, заедно да подобрявате средата, в която живеете.

4. Работещата СИСТЕМА
Става въпрос за високо професионално ниво на системата за обслужване на потребителите, както и за предоставяне на качествено бизнес и персонално обучение на бизнес партньорите. Ако искате бизнесът ви да се разраство, тази система трябва да е достъпна, проста и лесна за дуплициране от всеки.

Всичките тези 4 фактора са много важни, но най-съществен, според мен, е четвъртият, понеже за да имате успех в сферата на Мрежовия маркетинг, ключово е прилагането на следното:

image

Истинската мощ на всеки Мрежови бизнес не идва от това, което човек лично може да направи, а от това, което може да предаде и да се дуплицира от другите, с цел осигуряване на постоянно разрастване на бизнес организацията – на мрежата от лоялни потребители и партньори, действащи заедно в ЕКИП...

И още нещо, което прави, според мен, 4-я фактор съществено важен. Предоставянето на обучения по такива важни за бизнеса теми, като предприемачество, стартиране и управление на собствен бизнес, финансова грамотност, лидерство и работа в екип, персонална и бизнес етика, е важна предпоставка за успешен бизнес, не само в сферата на Мрежовия маркетинг, понеже така всеки може да изгради ценни умения за цял живот.

Завършам с един клип, в който Робърт Кийосаки споделя накратко кои хора биха имали успех в сферата на Бизнеса на ХХІ век. Ако сте достатъчно искрени към себе си, вярвам че гледайки този клип, всеки от вас би определил къде се намира в момента и къде би желал да бъде, използвайки подходящото превозно средство:

image

Ще се радвам, ако тази кратка публикация е била полезна с нещо за вас, както и да имаме скоро следващ повод за споделяне по тази тема.

С пожелание за успех и до следващата ни среща. :-)

Ако желаете, бихме могли да се свържем и в тези социални медии:

image  https://facebook.com/ognyanchipev

image
  https://twitter.com/ognyanchipev

image  http://youtube.com/ognyanchipev


image  https://linkedin.com (Ognyan Chipev)

image  ognyan.chipev


 

(c) 2009 - 2013 Integrity Life – София.





Гласувай:
3



1. apostapostoloff - Четири са предпоставките за успеха и
19.02.2013 14:33
аз съм ги изброил в последната си книга "Технология на успеха":

1. Здраве
2. Ум
3. Труд
4. Кураж

Останалото е ала- бала!
цитирай
2. integritylife - 1. apostapostoloff - Четири са предпоставките за успеха и
19.02.2013 14:56
Добре е човек да има увереност и самочувствие с това, което прави...
Успех, г-н Апостолов! :-)
PS: Все пак, препоръчвам и още една световно известна книга за успех във всяко бизнес начинание - "Мисли и забогатявай~ на Наполеон Хил.
цитирай
3. gosho568 - аз съм ги изброил в последната си ...
19.02.2013 15:51
apostapostoloff написа:
аз съм ги изброил в последната си книга "Технология на успеха":

1. Здраве
2. Ум
3. Труд
4. Кураж

Останалото е ала- бала!

Това е формулата на успеха! Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: integritylife
Категория: Бизнес
Прочетен: 1141922
Постинги: 160
Коментари: 439
Гласове: 591
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930