Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2013 15:22 - И успехът и провалът са опция. Вие кое избирате?...
Автор: integritylife Категория: Бизнес   
Прочетен: 3275 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.10.2013 20:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Здравейте! Радвам се, че отново сме заедно, понеже имам нещо ценно, което желая с нетърпение да споделя с вас. Затова ще започна директно с нещо, което напоследък все повече го виждам как се превръща в едно клише, основно поради плитко мислене и липсата на разбиране за същността на Мрежовия маркетинг като бизнес сфера с над 50 годишна история. И така...


Нека не се заблуждаваме, а да си го кажем директно. Красотата и истинският смисъл на Мрежовия маркетинг като бизнес възможност са пасивните (повтарящите се) доходи (residual incomes), до които, за съжаление, се докосват много малко хора. Днес все повече хора решават да "опитат" в Мрежовия маркетинг, но тъй като не разбират основните принципи, на които се основава, а също така нямат и търпението да работят в дълбочина (да изграждат бизнес мрежа и екип), предпочитат да си стоят в плиткото (при студените си контакти), действайки най-вече като "продавачи", а не като истински мрежовици. И това е, защото тези хора, или още не са намерили кой да ги научи, или не искат да се учат. Лошото е, че ако това им положение не се промени, не след дълго те се разочароват и се отказват, като за това често обвиняват Мрежовия маркетинг, компанията, колегите си, а не търсят причината първо в себе си и да решат се променят. Но всичко това е свободен избор, което лично мен ме радва, че е така.

Все пак и след като и успехът и провалът са опция, защо тогава да не изберем първото?...

И ето тук е мястото да отговоря на тези, които съм сигурен, че веднага ще попитат: Е, какво да избирам, след като това, което съм видял досега, просто не е за гледане?...

Приятели, много добре знам за какво говорите – имам предвид множеството грешни практики и дори бих казал злоупотреби с това стойностно и добро нещо – Мрежовия маркетинг, една бизнес сфера, която десетки години, дори и във време на криза дава нещо повече от надежда за милиони хора по цял свят – предоставя им реална възможност за един по-добър и стойностен начин на живот, помагайки и на други да постигнат същото.

Спирам дотук, понеже е редно да дам думата на тези, които имат пълното право за говорят – да ни научат на основите и работещите практики в Мрежовия маркетинг. Това е семейната двойка Дон и Нанси Фейла – едни прекрасни хора и в случая, десетки години демонстриращи успеха си в Мрежовия маркетинг, помагащи на милиони хора да постигнат същото.

image

Само в тяхната бизнес мрежа броят на партньорите е над 200’000 души, като продължава непрекъснато да се увеличава.


Независимо от това, къде се намирате в момента, молбата ми към вас е следната. Вие не сте попаднали случайно на това място, най-малкото вие сте търсещи хора, искате промяна и цените времето си. Адмирации за това! Препоръчвам ви, с най-добри намерения и мотиви от моя страна, да отделите време и да се запознайте с тази, лесна и забавна за четене, книжка –
10 Урока Върху Салфетка, съдържаща безценното богатството на едно послание, което може да промени и вашия живот, както стори с мен и с много други хора по света.

Можете да си я поръчате безплатно още сега, като просто щракнете върху следната картинка и попълнете данните си в трите полета:

image

За целта, моля, попълнете в първите 2 полета вашето име и имейл адрес, изпишешете в третото поле “Message” заглавието на книжката, след което натиснете бутона “Send Message”. И това е всичко, за да получите тази електронна книга на вашата електронна поща.

Уверявам ви, в тази книжка никъде няма да срещнете реклама на конкретна мрежова кампания, нито аз целя да ви “зарибявам” по какъвто и да било начин. Желанието ми е, това ценно послание да може да достигне до вас и да му дадете шанса то да си свърши работата. От вас зависи.

С това, аз наистина привършвам тази публикация, доволен че отделихте няколко минути, за да чуете препоръката ми. А какво ще предприемете, това е изцяло ваш свободен избор.

С най-добри благопожелания за здраве и дръзновение в придвижването към вашите мечти и цели, и до следващата ни среща. :-)


А ако имате желание да споделите и вие нещо, то бихме могли да се свържем и в тези социални медии:

  https://facebook.com/ognyanchipev

 
https://twitter.com/ognyanchipev

 
http://youtube.com/ognyanchipev

 
https://linkedin.com (Ognyan Chipev)

  Skype:  ognyan.chipev

 

 (c) 2009 - 2013 Integrity Life - София.





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: integritylife
Категория: Бизнес
Прочетен: 1141671
Постинги: 160
Коментари: 439
Гласове: 591
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930