Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2013 19:26 - Кое е най-доброто предложение в тази бизнес сфера?
Автор: integritylife Категория: Бизнес   
Прочетен: 2675 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 24.02.2014 13:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Здравейте и добре дошли отново в моя блог "Живот в Интегритет"!

Благодаря ви, че отделяте ценно време и затова винаги се старая да споделям съществени и практични неща, които биха могли да ви помогнат да подобрите живота си. Това го правя едва след като лично съм се убедил в положителния ефект, както за мен, така и за други хора, използвайки съответната информация.

И още едно мое съображение, което бих желал да имате предвид. В това, което правя и желая да постигна, търся най-доброто, за да имам успеха, който искам. И съм се убедил, че е най-най-добре да търся отговорите на въпросите, които ме вълнуват, от най-успешните и доказаните експерти в конкретната област, а не от някъде другаде.

Понеже, невъзможно е да получим добър съвет по художествена гимнастика, например, от хора, които разбират от американски футбол (с най-голямо уважение към професионалистите в този спорт).

image

Точно това имам предвид и сега, споделяйки (като адаптиран превод на български език) една публикация на световно известния професионалист в областта на Мрежовия маркетинг – Ерик Уори. Оригиналното й заглавие е The Best Network Marketing Company~
Eric Worre. Авторът е с над 25 години доказан практичен опит точно в тази бизнес сфера, към която и аз от няколко години проявявам професионален интерес. Надявям се да има хора между вас, за които тази публикация идва точно навреме, така че, отворете съзнанието си и вземете това ценно послание, стига наистина да е за вас. И така...
------------------------------- 

Най-добрата компания в бизнес сферата Мрежов маркетинг

Всеки ден, десетки хора ме питат как аз разбирам коя мрежова компания е добра и дали мога да им препоръчам някоя конкретна такава. Както знаете, в тази насока аз съм неутрален и не правя такива конкретни препоръки, но това, което мога да направя сега, е да ви дам няколко добри основни критерия, определящи бизнес професията Мрежов маркетинг:

1. Компанията – Кой притежава и ръководи дадена компания е може би най-важното за всеки бизнес. Ако това са лоялни хора, с правилно мислене и добро сърце, те ще са способни да намерят добро решение на всеки проблем. Доброто лидерство винаги търси и намира начин, за да ви предостави най-добрата възможност. Ако лидерството не е добро, без значение колко добър е продукта и бонус системата, тези хора постоянно ще объркват нещата.

2. Продуктът (услугата) – Нуждае ли се пазарът от тези продукти/услуги? Дали производственият и логистичен капацитет на компанията задоволяват търсенето? Цените конкурентни ли са? Достатъчен ли е маржът, за да може да издържи дългосрочно компанията и бизнес предложението й? Но преди всичко – Вие Лично Харесвате ли Продукта/Услугата? Ако не, тогава според мен не си струва да го правите...

3. Възможността за доходи – (това е съответната Бонус система, често наричана Компенсационен план, по който се изплащат възнагражденията / комисионите на бизнес партньорите). Не мисля, че компенсационния план е от най-съществено значение, тъй като повечето компании предлагат добри такива и трудно може да се каже кой е най-добрият, понеже едва ли има такъв, колкото и някои да се опитват да го твърдят. Болшинството от предложенията на мрежовите компании попадат в следните известни бонус системи – Унилевъл, Бинарна или Матрична, а най-често хибрид от тези три. По-важното е да видите, дали има достатъчно други хора, които вече успяват в съответния мрежови бизнес, който вие смятате да стартирате. И ако те успяват, то това може да се случи и за вас.

4. Системата на обслуждане(много важен критерий) За разлика от изградените лидери, които са способни да формират и да предложат на хората си правилната култура, бизнес система, обучения, маркетингови помагала, представяния, събития и др., този критерий е от съществена важност за начинаещите в бизнеса. Затова, редно е да се запитате – Съществува ли цялостно работеща бизнес система, достатъчно универсална и проста, към която да се присъедините, да следвате и да прилагате – вие и хората от вашия бизнес екип? Освен това, налице ли е добра комуникационна среда, която да ви държи постоянно информирани и свързани? Ако следите това, което споделям напоследък, може би сте забелязали, че лично аз не преувеличавам значението на фактора „партньорска подкрепа отгоре”. Това е така, понеже аз вярвам, че всеки може да счита себе си като свързан директно с компанията и да започне изграждането на бизнеса и на екипа си, не разчитайки непременно на хората, които са над него. (поемането на лична отговорност за вашия собствен бизнес е съществено)

5. Навремеността – Да, този критерий е важен, но не е единственият. Понеже, от една страна, вие можете да предпочетете да имате стабилността на една утвърдена мрежова компания, или от друга страна – да имате въодушевлението от появата на една нова компания и бизнес възможност. И едното и другото има своите предимства и е въпрос на личен избор.

Все пак, ВСЯКА компания, има своите проблеми, предизвикателства и провали. Абсолютно всяка! Вие не бихте могли да намерите нито една идеална компания. Поради това, много хора се разочароват и решават да се местят от една компания в друга, като така те преминават от една несъвършенна компания към следващата, ставайки все по-огорчени, понеже искат да намерят нещо, което не съществува. Вместо да се посветят на дългосрочно партньорство с компанията, която най-добре отговаря на техните интереси.

И ще завърша със следното, понеже имам много добър поглед върху професията Мрежов маркетинг като цяло. Никога досега не съм виждал по-добро време човек да реши да започне и да се развива в сферата на Мрежовия маркетинг! Никога досега, както днес!

И ако вие го направите по правилния начин, решавайки да бъдете професионалист в Мрежовия маркетинг, може би това ще бъде най-доброто решение, което някога сте вземали.

С пожелание за един чудесен ден и голям успех!

Ваш приятел и партньор!

Ерик Уори – Network Marketing Pro

(http://networkmarketingpro.com/)

-------------------------------

Бих се радвал, ако това, което току-що прочетохте, е било полезно и за вас, и ако имате някакви въпроси и необходимост от допълнителна информация по темата, с удоволствие бих направил най-доброто от себе, за да ви съдействам.

С пожелание за успех и до следващия път! :-)

Ако желаете да се свържете с мен, бихте могли да го направите и чрез тези социални среди: 

https://facebook.com/ognyanchipev

https://twitter.com/ognyanchipev

http://youtube.com/ognyanchipev

https://linkedin.com (Ognyan Chipev)

Skype: ognyan.chipev

 

(c) 2009 - 2013 Integrity Life - София.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: integritylife
Категория: Бизнес
Прочетен: 1141647
Постинги: 160
Коментари: 439
Гласове: 591
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930