Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2009 16:29 - Как да притежавамe и да обслужвамe собствен виртуален дом в глобалното Интернет пространство?
Автор: integritylife Категория: Технологии   
Прочетен: 4377 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 24.09.2015 17:52



Как най-лесно и финансово изгодно можем да реализираме тази инвестиция, с позитивен ефект за целия ни живот?
image
Всички сме съгласни, че днес живеем в епохата на Информационната ера, когато повече от всякога е необходимо да сме информирани качествено, а и да можем лесно да информираме другите за това, което сме и което предлагаме.   Два са основните белези на Информационната ера, които ако не вземем предвид, просто няма да сме ефективни и актуални за себе си, за хората около нас, а и в по-глобален аспект:   - На всеки 18 месеца информацията се удвоява - Бързите изяждат бавните, а не Големите изяждат малките”, както беше досега.   За всичко това има една проста причина – Интернет!   Не случайно един от най-богатите и успели хора в света – Бил Гейтс, ни дава следния прост съвет:

image  Ако бизнесът ви не е в Интернет, тогава вашият бизнес ще бъде извън бизнеса.” - Бил Гейтс   А истинското глобално разрастване ползването на Интернет във всяка сфера на живота на хората тепърва предстои.   Дотук добре, но какво ще ви е необходимо за да имате собствено Интернет пространство, където да можете да се позиционирате и да презентирате глобално себе си и своят бизнес добре? Ето основното, което следва да предвидите:   1) Domain Registration (регистрация домейн) закупуване на самото Интернет пространство (нека го наречем e-Real Estate), където да бъде разположен вашият глобално достъпен дом. Това е адресът след "www." 2) E-mail Service организиране на Електронна поща, чрез която вие да мойете да комуникирате с всеки в Интернет. 3) WebSite Building - Програмна среда да изграждане и поддържане на вашия виртуален дом – website (уебсайт). Засега системата поддържа английски и испански език. 4) WebHosting (уеб-хостинг)- Системни услуги за стопанисване и обслужване на вашето Интернет пространство.   Ако имате всичко това, вие вече сте готови да започнете и да развивате ефективно вашия личен и бизнес живот в Интернет. И обърнете внимание - навсякъде и когато ви е удобно!

image
  Вероятно някой от вас ще попитат: А дали бих могъл да се справя сам с тази задача или ще трябва да си платя не малка сума на някой, за да ми го направи?
Вероятно ще изненадам някой със следния отговор: Доста лесно е, понеже има точно, ясно и пълно решение на този ваш въпрос. И то се базира на използването на една специално създадена онлайн среда (платформа в Интернет) за цялостно стартиране и обслужване на собствен Internet e-Real Estate.   Тази онлайн платформа, освен че има всичките изброени по-горе необходими средства и възможности, също ви предлага едновременно с това да можете да реализирате и допълнителни доходи по една съвсем просто и справедлима партньорска програма с Компанията, разработила. Това партньорство ви позволява да изградите собствен бизнес актив, който да ви носи продължително във времето и т.нар.и пасивни (повтаряеми - residual incomes) доходи, чрез даването на гласност за нея, на всеки, който има нужда от такива средства за позициониране и брандиране в Интернет. А това са милиони, дори милиарди хора по света, които тепърва ще търсят такива средства и възможности. Предвижда се само за следващите 10 години броят потребителите на Интернет по света да нарастне с над 500 милиона!   Ако желаете да се запознаете съвсем накратко с възможностите на тази онлайн платформа, вижте краткото клипче.
...

(Това е съкратен вариант на тази публикация. За да получите пълния й текст на ваш email-адрес, моля изпратете ваша заявка, упоменавайки точното име на публикацията) 
   

С пожелание за успех и до нови срещи, тук или в някоя от следните социални мрежи/медии: 

https://facebook.com/ognyanchipev

https://twitter.com/ognyanchipev

http://youtube.com/ognyanchipev

https://linkedin.com (Ognyan Chipev)

Skype: ognyan.chipev

Огнян Чипев J

(c) 2009 - 2015 Integrity Life - София.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. анонимен - Комуникации
22.07.2009 12:46
Несъмнено присъствието ни в Интернет пространството е жизнено важно сега. Създаването на виртуални личности е един от начините да изплуваш на брега на милиардното море на човечеството. Веднъж излезнал се изправяш, започваш да ходиш, виждаш нови хоризонти и се запознаваш с нови виртуални личности. Оказва се обаче, че имаш нужда от език за комуникиране. Имаш два пътя - да се затвориш, да останеш "верен" на себе си, на родния си език и да се гмурнеш обратно в морето, разочарован от света на Интернет или да започнеш да учиш английски, като най-разпространен в Новия свят. Това важи не само за нас като българи. Но как ще комуникираме нашите национални ценности ако не говорим общ език? Веднъш вече сме се отказвали от родния език и сме прегърнали славянския, за да повлияем положително на много народи. Дали не е дошло времето да направим втора крачка в тази посока. Има и алтернативен път - да накараме всички да говорят български. Дали е възможно?

www.E-Nikolov.ws
цитирай
2. integritylife - E-Nikolov.ws
22.07.2009 13:15
Благодаря за много интересния коментар, особено от някой, който не само говори позитивно, но и вече ползва такова средство за комуникация с останалия свят, посредством Интернет. Разбира се, това е въпрос на избор на всеки. Важното е, че вече съществува начин за хората, които желаят, да го направят качествено и ефективно. Успех на тези, които ще направят първата крачка. Тя винаги е най-трудната.

www.OgnyanChipev.ws
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: integritylife
Категория: Бизнес
Прочетен: 1141055
Постинги: 160
Коментари: 439
Гласове: 591
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930