Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2015 22:09 - Не шофирай без книжка и спазвай Правилника за движение!
Автор: integritylife Категория: Бизнес   
Прочетен: 3103 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.03.2015 10:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

“Гражданино, Ваша ли е колата? Дайте си документите!“

image

Здравейте и добре дошли отново в моя блог! 
J

Ценя времето и вниманието, което отделяте, затова и днес се надявам, макар и кратък, да бъда полезен, особено за хората с предприемаческо мислене, решили да се развиват в бизнес сферата Мрежов маркетинг. Това е тема, която през последните години вълнува и мен, затова инвестирам време и усилия, за да добия необходимите знания и практични умения, които остават за цял живот.


А за да се случва това, не спирам следя и да се уча от успели хора с опит в тази бизнес сфера, един от които е автора на това, което ще споделя сега с вас:

=========================== 

Как да управляваш превозното си средство като професионалист?

Нека допуснем, че си купувам чисто нова кола, но не умея да шофирам. Какво смятате, че ще се случи? Още след тръгването ще катастрофирам, понеже дори не знам какво да правя с тези педали пред краката си.

И какво е решението? Купувам си по-добра кола. И какво мислите, че ще ми се случи тогава? Просто ще катастрофирам и с по-добрата кола.


И какво решавам? Купувам си още по-скъпа кола, спечелила наградата „Кола на Годината”!...


Точно това се случва с много от новите дистрибутори, присъединили се в Мрежовия маркетинг. Тъй като отказват да се обучат на основните бизнес умения, те не могат да успеят в която и да е мрежова компания. И те решават да се откажат, обвинявайки съответната компания, спонсора си, и отиват в нова мрежова компания, надявайки се това веднага да ги направи успешни.


Компаниите не ни правят успешни, макар и да го искат. Ако те можеха, тогава всички дистрибутори щяхме да сме успешни и богати.

Ние ставаме успешни поради уменията, които развиваме и използваме в бизнес партньорството си със съответната мрежова компания.

Да прескачаме от една компания в друга не е решението за успех. Самото решение е в нас самите. От нас зависи да се научим как се управлява превозното средство и да го караме правилно. (Е, може би сега е добре да бъдем част от следващото бизнес обучение)
 

Том „Големия Ал” Шрайтер
Fortune Network Publishing

=========================== 

И така, нека не се притесняваме, когато контролните органи ни спрат и ни поискат за проверка документите за правоуправление на превозното средство, понеже това е тяхната работа, а нашата е да шофираме по правилата и да се забавляваме в същото време, заедно с хората, с които действаме в екип.

И преди да завърша, бих желал да споделя с вас видеозаписа на едно бизнес послание, което го озаглавих „Хора, пътища и автомобили” и го представих пред хора, интересуващи се от Предприемачество и Мрежов маркетинг. Мисля, че си пасва с горната публикация на Големия Ал. Приятно гледане!

image

С пожелание за успех и до следващата ни среща – тук или в някоя от следните социални мрежи/медии: 

https://facebook.com/ognyanchipev

https://twitter.com/ognyanchipev

http://youtube.com/ognyanchipev

https://linkedin.com (Ognyan Chipev)

Skype: ognyan.chipev

Огнян Чипев J

 

(c) 2009 - 2015 Integrity Life - София.

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: integritylife
Категория: Бизнес
Прочетен: 1139429
Постинги: 160
Коментари: 439
Гласове: 591
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031