Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2015 12:37 - Най-вече защо много хора не успяват в бизнес сферата Мрежов маркетинг?
Автор: integritylife Категория: Бизнес   
Прочетен: 2238 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.09.2015 17:44


Най-вече защо много хора не успяват в бизнес сферата Мрежов маркетинг?

image

Това е един съществен въпрос, който може да бъде зададен и е валиден за всяка друга сфера, но тук ще се спра само върху една от тях, като се надявам, че изводите и паралелите ще можете да си ги направите и сами.

Здравейте и добре дошли отново в блога ми!

Благодаря ви, че отново сме заедно. Днес имам да споделя нещо, което се надявам за много от вас да бъде от полза.

Вчера постнах следното в една от групите във Фейсбук, в която имам удоволствието да членувам и да я администрирам.

==============================

Здравейте, Приятели и Съмишленици!

Прави ми впечатление, че повечето нови хора, които току-що са стартирали партньорство си с някоя компания от бизнес сферата Мрежов Маркетинг и Директни продажби, първото нещо, което правят, например в социалните мрежи (в профила си или в групи, към които се присъединяват), е много погрешно, като директно постват реклами на компанията и се опитват да продават на продуктите/услугите, които имат, на познати и на непознати, с които все още не са изградили никакво взаимоотношение и доверие...

Това е така, понеже най-вероятно тези нови хора не са намерили кой да ги обучи как се правят правилно нещата, или - което е по-лошото, не искат да се научат. Но ефектът винаги е един и същи - негативен. Съвсем скоро те получават откази - от своите познати и от непознати, това ги стъписва и разочарова, и не след дълго се отказват, с убеждението, че нещата не работят. Много жалко, но факт, който може да бъде променен, стига тези хора да потърсят компетентна помощ!... :-)

==============================

И така, вярвам, че вече сами можете да се досетите какъв е отговора ми на въпроса:


Най-вече защо много хора не успяват в бизнес сферата Мреж
ов маркетинг?

А отговорът ми е:


Защото не се обучават!


Тъй като за бизнес сферата Мрежовия маркетинг има голямо неразбиране, преди няколко години реших да изучавам - от правилните източници и от успели в бизнеса, основите и принципите за успешен мрежов бизнес. След като понатрупах добри знания и опитности, започвах да ги споделям с познати и съмишленици, впоследствие и с непознати, започнах да посещавам и да провеждам различни обучителни събития по тази тема – на живо и онлайн. Имайки този ресурс, вчера реших и оформих един безплатен обучителен видео курс, който сега съм готов да го споделя целия и с вас.

Нарекох го:

Какво е и какво не е Мрежов Маркетинг? (безплатен видео курс - 9 части)

С него нямам претенцията да съм изчерпал всичко по темата, но особено за начинаещи и незапознати с това, какво е (и какво не е) Мрежовият маркетинг, определено ще им бъде от полза и ще им спести много време и усилия, като ще ги предпази от множестно ненужни грешки.

Ако тази тема е интересна и за вас, ако търсите едно добре подбрано знание, то направете вашата безплатна регистрация в съответната електронна форма, която ще намерите на тази уеб-стртраница в сайта ми:


image

Бележка: Непосредствено след регистрацията и след вашето потвърждение за валидността на имейл адреса ви, ще получите автоматично и безплатно на електронната си поща Първата част от този видео курс, като през следващите дни очаквайте там и останалите осем части. Съдържанието на видео курса ще получите заедно с Първата му част!

Надявавам се с това да помогна за по-доброто разбиране за особеностите и предимствата на тази справедлива и прогресивна бизнес сфера, и как обикновен човек може да стартира и да се реализира успешно, помагайки и на други да направят същото.

С това се разделяме, като ще се радвам да имам обратна връзка от Вас – с въпроси и мнения, на които с удоволствие бих ви отговорил и предоставил допълнителна информация.

Също така, имам готовността и за следващи издания по темата, затова, бъдете в очакване, следейки публикациите и съобщенията ми основно на следните места:

https://facebook.com/ognyanchipev

https://twitter.com/ognyanchipev

http://youtube.com/ognyanchipev

https://linkedin.com (Ognyan Chipev)

Skype: ognyan.chipev

Огнян Чипев J

(c) 2009 - 2015 Integrity Life - София.

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: integritylife
Категория: Бизнес
Прочетен: 1139318
Постинги: 160
Коментари: 439
Гласове: 591
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031